Inbound Sales - Het effect van de telefoon

Ontdek de geheimen van succesvolle inbound sales. Leer leads aan te trekken en om te zetten in loyale klanten.

Inbound Sales - Het effect van de telefoon
Inbound Sales - Het effect van de telefoon

Wat is een virtueel telefoonsysteem?

Een virtueel telefoonsysteem is een communicatiedienst die uw oproepen via een internetverbinding helpt. Dit systeem maakt het mogelijk om inkomende en uitgaande oproepen te ontvangen en te maken via een mobiele applicatie, een desktop applicatie of een IP-bureautelefoon. Eigenlijk is een virtueel telefoonsysteem nu het communicatiesysteem van vandaag.

Het beste aan een virtueel telefoonsysteem is dat het beschikbaar is waar je ook bent, zolang je een internetverbinding hebt. Je hoeft niet de hele tijd op kantoor te blijven om je oproepen te ontvangen. Er is geen behoefte aan het opzetten van enige kabels, machines of dergelijke. Je kunt alleen mobiele of desktop applicaties of IP-telefoons gebruiken, wat zeer eenvoudig is in te stellen. Al jouw medewerkers kunnen via deze applicaties oproepen ontvangen of maken en je kunt de oproep rapporten en alle details controleren op het online platform voor het virtuele telefoonsysteem. Je kunt ook controleren welke medewerkers online zijn of niet. Er zijn veel voordelen zoals deze voor dit systeem.

Vooral met de pandemie zijn de meeste bedrijven op afstand gaan werken. Dat heeft een communicatieprobleem met zich meegebracht, niet alleen met klanten maar ook tussen de werknemers. Hoewel deze situatie na de pandemie is toegenomen, is het altijd al een probleem geweest dat door bedrijven moest worden opgelost. Het virtuele telefoonsysteem is een perfecte oplossing voor dit probleem.

Wat is inbound verkoop?

Inbound verkoop draait allemaal om het begeleiden van potentiële leads. Wanneer een lead het bedrijf belt om meer informatie te krijgen over het product, begeleidt de inbound sales agent de lead en geeft informatie over het product en volgt de lead op.

De potentiële leads hebben al enige informatie over het bedrijf en het product voordat ze iets kopen, maar ze hebben details nodig. Dat is het moment dat de inbound sales agents het hele proces leiden zonder de potentiële leads onder druk te zetten. Tijdens dit proces heeft elk bedrijf een telefoonsysteem nodig, maar welke is goed voor hun bedrijf? Dit is een zeer belangrijke vraag om een ​​juist antwoord te vinden.

Hoe kan een virtueel telefoonsysteem uw inbound verkoop helpen?

In tegenstelling tot outbound verkoop heeft inbound verkoop druk verkeer van oproepen. Er komen altijd tegelijkertijd inkomende oproepen binnen en uw agenten kunnen bezet zijn, maar met een niet-cloud telefoonsysteem kunt u ze niet de hele tijd controleren. Dit is mogelijk en zo gemakkelijk met het virtuele telefoonsysteem. U heeft een online pagina waarop u uw oproepen en agenten kunt controleren.

Aan de andere kant kunt u zien wie er op de oproep wacht, welke agent aan de telefoon is, welke niet, enzovoort. Met al deze slimme online oplossingen is het veel gemakkelijker om uw inkomende oproepen en agenten te beheren. Zo helpt u al uw potentiële leads, zelfs onbeantwoorde oproepen. Omdat u met cloudgebaseerde telefoonsystemen uw onbeantwoorde oproepen kunt volgen en terugbellen.

Hoe biedt Hipcall een oplossing?

Hipcall biedt alle oplossingen op één platform.

  • Jouw team kan gemakkelijk contactinformatie delen, zoals telefoonnummer, e-mail, notities met Hipcall. Alle communicatiegegevens staan op één plek.
  • Hipcall is VoIP en een cloudgebaseerd telefoonsysteem. Je hebt geen apparaat nodig om ons telefoonsysteem te gebruiken. Je hebt alleen internet en een browser nodig.
  • Geef jouw agenten de mogelijkheid om een geweldige klantervaring te bieden of deals te sluiten. Monitor jouw SLA en andere metrics.
  • Geen downloads nodig. Ga direct naar vergaderingen vanuit jouw browser of de app.
  • Integratie met Whatsapp en Messenger
  • Een instant chat voor jouw website

Conclusie

We weten hoe belangrijk een virtueel telefoonsysteem is voor bedrijven, en via dit systeem kunnen bedrijven in contact komen met hun bestaande klantenbestand. Bovendien kunnen bedrijven gemakkelijk verbinding maken tussen nieuwe markten door virtuele telefoons te gebruiken. Tegenwoordig is, met de vooruitgang van technologie, de verspreiding van virtuele telefoons een zeer belangrijke communicatieoplossing voor bedrijven om zowel inkomende als uitgaande verkopen te vergroten.

Bron:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

We spammen nooit. We sturen ongeveer één e-mail over onze blogposts en productfuncties per maand.

Marketingtoestemming: Ik geef mijn toestemming aan Hipcall om contact met mij op te nemen via e-mail met behulp van de informatie die ik in dit formulier heb verstrekt met het oog op nieuws, updates en marketing.