Wat is Plain Old Telephone Service? POTS

Lees meer over het traditionele telefoonsysteem, en hoe het werkt. Ontdek de kenmerken en voordelen ervan.

Wat is Plain Old Telephone Service? POTS
Wat is Plain Old Telephone Service? POTS

Wat is POTS (Plain Old Telephone Service)?

POTS (Plain Old Telephone Service), een dienst die velen onder ons kennen en zien, is een telefoon systeem dat analoge stemoverdracht biedt via bekabelde copper twisted pair draden. POTS (Plain Old Telephone Service) biedt ook operatorsdiensten zoals oproepvoortgangs tonen zoals belsignalen, abonneezoek, telefoonboek informatie, en verre oproepen. Het was een telefoon service die onze stemmen naar de andere kant overbracht met koperdraden, wat voor bijna allen van ons thuis was, dus het is een systeem dat velen onder ons gebruiken. Bovendien is het gemaakt om stemcommunicatie over koperkabels over landen en continenten te vergemakkelijken en had het hoofddoel communicatie te faciliteren.

Echter, met de ontwikkeling van technologie is de communicatiestijl die we nodig hebben veranderd en zijn systemen die meer mogelijkheden bieden gaan ontwikkelen. Bijvoorbeeld, VoIP is een telefoon systeem dat ons veel communicatiediensten biedt. Daarom is POTS (Plain Old Telephone Service) niet meer zo algemeen als vroeger. Ja, het wordt nog steeds gebruikt en het is nog steeds beschikbaar in sommige van onze huizen, maar vooral bedrijven met een groot aantal werknemers, helaas, kiezen er niet voor om POTS te gebruiken omdat het niet voldoende aan hun behoeften voldoet.

Geschiedenis van POTS (Plain Old Telephone Service)

Als we het kort hebben over de geschiedenis van POTS (Plain Old Telephone Service), dan waren de eerste telefoonlijnen het hele land over gespannen en hingen ze aan de palen, maar door de vooruitgang van technologie zijn de meeste lijnen ondergronds begraven. Het was oorspronkelijk bekend als Post Office Phone Service, omdat bij de start gebruikers afhankelijk waren van postkantoor-operators om ze te verbinden waar ze maar wilden. In het vervolgproces werd deze service echter weggenomen bij de postkantoren en ging het als Plain Old Telephone Service gebruikt worden. Ook heeft de alomtegenwoordigheid van POTS (Plain Old Telephone Service) over de tijd heen ertoe geleid dat nieuwe communicatieapparaten, zoals modems en faxmachines, gebruik konden maken van POTS.

Hoe werkt het?

Normaal gesproken is de opstelling van POTS (Plain Old Telephone Service) al jaren bijna hetzelfde gebleven. Omdat het een installatie was die was verbonden met koperdraad, was het uiterst moeilijk om te ontwikkelen. Veel upgrades zijn gemaakt om de onderdelen van dit telefoonsysteem naar de digitale leeftijd te brengen, om het compatible te maken met de technologie en om het te verbeteren, maar het koperdraad maakte dit moeilijk. Bovendien worden de geluidsgolven van de stem van de oproeper door de telefoon omgezet in elektrische signalen via het netwerk bij het Plain Old Telephone System. Om de communicatie soepel te laten verlopen, moet het werken door een speciaal circuit te vestigen.

Zoals we al hebben vermeld, worden bij POTS (Plain Old Telephone Service) audio-signalen omgezet in elektronische signalen om te worden overgebracht via koperkabel. Bij deze overdracht worden hybride omzetters gebruikt om audio-signalen om te zetten in elektronische signalen. Als u echter oproepen moet doen tussen POTS en op afstand, worden de koperdraden beëindigd met behulp van fiber-optische kabels en worden de audio-signalen in de vorm van optische gegevens overgebracht. Fiber media omzetters worden gebruikt om deze elektronische signalen om te zetten in optische signalen.

Wat zijn de belangrijke componenten ervan?

Belangrijke componenten van het POTS (Plain Old Telephone Service) zijn onder meer:

  • Luidsprekers
  • Hybrid converters
  • Microfoons
  • Ringer-eenheid
  • Toetsenbord
  • Behuizing
  • Haakschakelaars

Voor- en nadelen van gewone oude telefoonservice

Het POTS (Plain Old Telephone Service) heeft zowel voordelen als nadelen, net als elke service. Het aangeboden product heeft beperkingen en mogelijke voordelen die voor u voldoende kunnen zijn. Laten we deze voordelen en nadelen samen bekijken.

Wat zijn de voordelen?

De POTS (Plain Old Telephone Service) heeft voordelen en voordelen voor jou en deze voordelen kunnen aansluiten bij jouw behoeften. Door deze voordelen te bekijken, kun je beslissen of het het juiste systeem voor jou is.

POTS is een niet-internetdienst, dus je kunt blijven communiceren via POTS (Plain Old Telephone Service) ook al is je internetverbinding tijdens de dag onderbroken. Bovendien hebben Plain Old Telephone Service-lijnen een vrij consistente connectiviteit. Hierdoor krijgt je bedrijf geen onregelmatige storingen op elk moment van de dag. Hierdoor kun je blijven genieten van ononderbroken dienst. Bovendien is het zeer voordelig voor noodoproepen en is het een bruikbare dienst dankzij deze functie, ze zullen je onmiddellijk vinden wanneer je noodoproepen maakt. Daarnaast is er geen behoefte aan extra apparatuur om te bedienen en kun je gemakkelijk je medewerkers onderwijzen en gebruiken zonder opleiding.

Wat zijn de nadelen?

Natuurlijk, met de ontwikkeling van technologie, zijn onze behoeften en verwachtingen daarin gericht, en zijn we niet geïnteresseerd in systemen die zichzelf niet verbeteren. Aangezien het Plain Old Telephone Service een oud telefoonsysteem is, kan het veel nadelen hebben die het tegenwoordig heeft. Laten we daarom samen zien wat deze nadelen zijn.

Het hoofdnadeel van het POTS (Plain Old Telephone Service) systeem is feitelijk de kosten. Omdat er bij een probleem buiten de installatie als het systeem uitvalt, hoge kosten kunnen worden gemaakt voor de reparatie. Buiten dit, is een andere kost om lange afstandsgesprekken te maken, als uw tarief geen ondersteuning biedt voor lange afstandsgesprekken, zal het erg duur zijn. Bovendien is het een vaste telefoon en kunt u deze niet overal mee naar toe nemen, bijvoorbeeld als u besluit om op afstand te werken, is het gebruik van POTS (Plain Old Telephone Service) voor u inefficiënt. Bovendien, met de ontwikkeling van technologie, zijn er functies zoals berichtverzending, video-chat, naast het maken van oproepen op een telefoon, en POTS heeft deze functies niet.

Conclusie

Zoals we hierboven hebben vermeld, is het POTS (Plain Old Telephone Service) systeem oude technologie en is het een systeem dat ons toelaat om te communiceren met koperen draden. Helaas is dit systeem niet ontwikkeld en meegegaan met de technologie. Daarom is het niet langer een verkozen methode voor communicatie. In plaats daarvan worden systemen die meer dan één functie hebben en onze behoeften beter vervullen en meegaan met de technologie verkozen. Sommige bedrijven gebruiken en verkiezen echter nog steeds POTS (Plain Old Telephone Service) omdat het hun behoeften al bevredigt en ze geen andere functie nodig hebben. In dit artikel hebben we veel informatie besproken over POTS en je kunt in deze richting een systeem kiezen dat je nodig hebt.

Bronnen:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

We spammen nooit. We sturen ongeveer één e-mail over onze blogposts en productfuncties per maand.

Marketingtoestemming: Ik geef mijn toestemming aan Hipcall om contact met mij op te nemen via e-mail met behulp van de informatie die ik in dit formulier heb verstrekt met het oog op nieuws, updates en marketing.