Uitgaande verkoop - Effect van telefoon

Beheers uw uitgaande verkopen met onze beste tips van experts. Leer meer technieken om uw prospectie te verbeteren.

Uitgaande verkoop - Effect van telefoon
Uitgaande verkoop - Effect van telefoon

Wat is Outbound Sales?

Outbound sales is een verkoopstrategie waarbij we potentiële leads vinden die geen idee hebben dat wij als bedrijf bestaan. Er zijn een paar manieren om outbound sales te doen. Je kunt direct bellen en informatie geven over je product en vragen of ze het nodig hebben of niet. Of je kunt bulk-e-mails sturen en als de potentiële lead je e-mail terugstuurt, kun je contact opnemen en de vraag over je product beantwoorden. Het belangrijke bij outbound sales is dat je de potentiële lead snel moet bereiken wanneer ze terugkeren.

Maar welke manier is gemakkelijk om te communiceren met je potentiële lead? Helpt een virtueel telefoonsysteem echt bij je outbound sales?

Wat is een virtueel telefoonsysteem?

Een virtueel telefoonsysteem is een communicatiedienst die je oproepen via een internetverbinding mogelijk maakt. Dit systeem maakt het mogelijk om inkomende oproepen te ontvangen en uitgaande oproepen te maken via een mobiele applicatie, een desktop-applicatie of een IP-bureautelefoon. Eigenlijk is een virtueel telefoonsysteem nu het communicatiesysteem van vandaag.

Organisaties gebruiken meestal virtuele telefoonsystemen omdat ze hen in staat stellen geld te besparen op hardware, installatie, onderhoud en andere kosten. Ze bieden ook een verscheidenheid aan voordelen ten opzichte van een traditioneel telefoonsysteem. Zo verminderen ze de noodzaak voor werknemers om extensies of informatie over bellers te onthouden, maken ze het gemakkelijker voor werknemers om te zien wie hen belt en wat hun huidige gespreksstatus is, en bieden ze meer opties als het gaat om het routeren van oproepen.

Hoe helpt een virtueel telefoonsysteem bij je outbound sales?

Het is belangrijk om snel en gemakkelijk te communiceren met leads die je oproepen of e-mails retourneren. Het communicatiesysteem van vandaag is nu een virtueel telefoonsysteem. Er zijn verschillende manieren om contact te leggen met je leads. Ze willen misschien een demonstratie van je product. Nou, wat ga je dan doen? Dat is het moment waarop het virtuele telefoonsysteem je te hulp schiet. Zolang je een internetverbinding hebt, is het gemakkelijk om een demonstratie te geven met je lead.

Wat bereik je met een virtueel telefoonsysteem voor je outbound sales?

  • Je kunt eenvoudig een telefoontje plegen, waar je ook bent.
  • Je kunt verbinding maken via chat.
  • Je kunt een video-oproep maken.
  • Je kunt een demonstratie geven via video-oproep.

Hoe ga je dit doen met Hipcall?

  • Je team kan gemakkelijk contactinformatie delen zoals telefoonnummer, e-mail en notities met Hipcall. Alle communicatiegegevens staan op één plek.
  • Hipcall is een VoIP- en cloudgebaseerd telefoonsysteem. Je hebt geen apparaat nodig om ons telefoonsysteem te gebruiken. Je hebt alleen internet en een browser nodig.
  • Geef je agenten de mogelijkheid om een geweldige klantervaring te bieden of deals te sluiten. Monitor je SLA en andere statistieken.
  • Geen downloads nodig. Stap direct in meetings vanuit je browser of de app.
  • Integratie met Whatsapp en Messenger
  • Heb een instant chat voor je website.

Conclusie

Het bereiken van uw klanten en het maken van uw verkoop met een effectieve outbound sales techniek is niet zo moeilijk. Maar u weet dat u harder moet werken aan uw outbound sales en uw technieken moet verbeteren. Hoewel het een moeilijke strategie kan zijn voor uw bedrijf, kunt u er op de lange termijn zeer loyale klanten mee winnen en loopt u mogelijk minder risico om deze klanten te verliezen. Omdat u tijdens het verkopen aan uw klant dacht en rekening hield met zijn behoeften en wensen, en uw klant zich op deze manier waardevoller voelde. Bedrijven die onze interessegebieden kennen en dienovereenkomstig campagnes aanbieden, hebben altijd een streepje voor op ons.

Tegelijkertijd hebben we vermeld dat u uw verkoop gemakkelijker kunt maken met een virtuele telefoon en dat het gemakkelijker kan zijn om uw producten en uw eigen bedrijf te promoten, waar u ook bent. Het zal zeer gemakkelijk en snel zijn om outbound sales te maken via een virtuele telefoon met een internetverbinding. Door bijvoorbeeld een videovergadering te houden met uw potentiële klanten die geïnteresseerd zijn in uw producten, kunt u uw product aan hen introduceren en hen overtuigen om te kopen zoals u dat wenst, of zoals we hierboven hebben vermeld, u kunt deze vergadering houden, zelfs als u niet op kantoor bent en uw verkoop verhogen. Een virtuele telefoon kan de grootste helper zijn voor uw outbound sales.

Bron:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

We spammen nooit. We sturen ongeveer één e-mail over onze blogposts en productfuncties per maand.

Marketingtoestemming: Ik geef mijn toestemming aan Hipcall om contact met mij op te nemen via e-mail met behulp van de informatie die ik in dit formulier heb verstrekt met het oog op nieuws, updates en marketing.